Veilig.
Professioneel.

Het vervangen van de dakbedekking van uw woning, schuur/berging.

Bij het dakdekken komen veel eisen om de hoek kijken. Wij kennen deze eisen als geen ander en zorgt voor een perfecte dakbedekking. Geen lekkende daken meer voor u!

  • Bitumen dakbedekking

  • EPDM dakbedekking

  • Het vervangen van zinken hemelwaterafvoeren, goten en dakbekleding.

  • Het leveren en aanbrengen van koperen hemelwaterafvoeren.

Uw dak wordt jaar in, jaar uit blootgesteld aan wind, neerslag, kou en hitte. Het is dan ook van essentieel belang dat er eens in de zoveel tijd onderhoud wordt uitgevoerd. En dat eventuele beschadigingen aan dak of dakgoten zo snel mogelijk worden gerepareerd, voordat u met blijvende schade komt te zitten. Wij zijn u graag van dienst bij een breed scala aan werkzaamheden!

Reparaties

Kleine beschadigingen kunnen zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw voorkomen, en leiden vaak al snel tot lekkages. Bij dergelijke situaties dient direct te worden ingegrepen, om te voorkomen dat het dak verder beschadigd en u binnen last krijgt van waterschade. Schakel altijd een specialist in voor dak reparaties; op die manier weet u zeker dat de werkzaamheden op correcte wijze worden uitgevoerd.

Onderhoud

Uw auto moet elk jaar naar de APK. Eigenlijk zou dit ook verplicht moeten zijn voor uw dak. Jaarlijks onderhoud voorkomt niet alleen beschadigingen en slijtage, maar zorgt ook dat de levensduur van uw dak wordt verlengd. U kunt hiermee heel veel onnodige reparatiekosten besparen. Hetzelfde geldt voor uw dakgoten. Met name in het najaar raken dakgoten vaak verstopt door opgehoopte bladeren, takjes en ander afval. En dit kan al snel tot lekkages leiden. Zorg dat u dergelijke problemen voor bent en laat uw dakgoten elk jaar grondig reinigen.

Dakbedekking en zinkwerk

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject dat van dakbedekking voorzien moet worden of een bestaande woning waarbij het dak gerenoveerd moet worden, wij kunnen u van dienst zijn bij het plaatsen van de gehele dakopbouw, bitumineuze daken, ECB en EPDM kunststof dakbedekking.

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over alle benodigde middelen om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

Contactgegevens

Appelmarkt 1F, 1681 PE Zwaagdijk

0228 56 87 14

0228 56 89 14

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.